Концерт во Тетово за промоција на “Пријателите на Шара”

koncert6
koncert5
DSCN1501-min
koncert4
previous arrow
next arrow

 


На 26 септември во Тетово се одржа промотивен настан на платформата “Пријателите на Шара” со настап на две локални музички групи. Присутните, меѓу кои граѓани, активисти и невладини организации од регионот, беа информирани за платформата и нејзината мисија. Се делеа промотивни материјали, а “Пријателите на Шара” добија поддршка од 30 нови членови.