Aktivitetet tona nga tani do të mund ti ndiqni edhe në veb faqen tonë të re

Veb faqen tonë të re https://friendsofshara.mk në maqedonisht, shqip dhe anglisht.

Në veb faqen kemi punuar muajve të kaluar me përkrahje të projektit  „Diverzifikimi I aktiviteteve ekonomike në hapsirat rurale, në Evropën juglindore përmes zhvillimit të zinxhirit të vlerave“ I implementuar nga  Qendra për edukim dhe zhvillim-QED si dhe pjesë e Platformës Miqtë e Sharrit me përkrahjen e GIZ dhe SWG.

Panedemia me Kovid 19- na detyroi që të mendojmë se si t,I shpërndajmë informacionet me të gjitha palët e prekura dhe në mënyrën më të mirë.

Veb faqja funksionale është vetëm një hap I vogël nga puna e  bashkangjitjes  të të gjitha palëve të prekura në procesin e shpalljes të Malit Sharr për park nacional dhe plotësimin e misionit të Miqve të Sharrit që ta shohim Malin Sharr të mbrojtur. Pos kësaj mbështetja jonë për zhvillim të turizmit rural dhe bashkangjitja e  banorëve lokal në zhvillimin rural mbetet në fokus të aktiviteteve tona dhe projekteve të ardhshme.

Lini një Përgjigje

Adresa juaj email s’do të bëhet publike.