Koncert në Tetovë për promovim të “Miqtë e sharrit”

koncert6
koncert5
DSCN1501-min
koncert4
previous arrow
next arrow

Më  26 shtator në Tetovë u mbajtë ngjarje promotive e platformës  “miqtë e Sharrit” me pjesëmarrje të dy grupeve muzikore lokale. pjesëmarrësit, mes të cilëve qytetarë, aktivistë dhe organizata joqeveritare nga regjioni, u ionformuan  për platformën dhe misionin e saj. U shpërndanë materiale promovuese, ndërsa “Miqtë e Sharrit” fituan përkrahje nga 30 anëtarë të rinjë.